Tuesday, July 22, 2008

friendship neva ends.

once a collegian,always a collegian


assalamualaikum wbt.
hey peeps.:)
dah lama dah aku tak update blog nie.err.di sebabkan kemalasan aku nak bukak link blogger nie.;P
so,skng nak ceta ah.semenjak dua menjak tiga menjak nie,aku agk busy sket.dgn kawat lintas hormat sempena dgn 100years nie.
korg suma msti nk tau kan,apa 100years tu.
ok,100years tu ialah celebration yg skola aku(sultan abdul hamid college)buat smpena dgn seratus tahun wujudnya SAHC tu.
gila kan seratus tahun.lama gilos.
so,as u'all noe,
KDYMM Tuanku Sultan Kedah Darul Aman pun nak merasmikan celeb nie cuz dia pun collegian gak.;)

there like gazzilion activities will be perform on the celeb.;) gila tak sabarr.
go cart,band perform,parachutes,pameran pa ntah,booth and many moreee.:D

aku kena jaga booth bakar satey
hahaha.nak bakar cena aku pun tatau.:P
aku ngn muaz kena jaga.

celeb nie berlangsung selama tiga hari(sabtu,ahad,isnin)...26/7/08-28/7/08.
aku rasa cam beratus org akan ada kat sini.;)

aku tau,topic aku tak ada kena mengena ngn ceta nie pun.:P saja jaaa.:D:D
yah,its true.friendship neva die dude.;) aku sayang kawan2 aku suma.
although we kept arguing each other.but,besa laa kann.teens.:P

i love u mom,dad,adik2.:)
i love u friends.:)
i love u family.:)

apa-apa pun ALLAH SWT mesti,perlu,tetap,wajib,sure, yg first.:) dan rasullulah.:)

so tu ja kot aku dapat tekan2 post kali nie.nnti klau ada papa,aku update lg ya dongg.:D
byeeee.
assalamualaikum .;)

No comments: