Saturday, June 14, 2008

supernova festival

assalamualaikum.bismillahirrahmanirrahim.
:)
hey peeps,dlm post nie,aku nk ceta pasal aku pegi supernova tempoh hari.:)
aku pegi supernova ngn hadi.:) im quiet excited to be there.:D first time bebeh.:D
kami beli ticket pegi kl ari jumaat malam.:) klu 11.15
so aku ngn family suma pegi shahab dalam kul 10.45 la.then,tggu pnya tggu,bas dtg.so,aku ngn hadi pun pegi la letak bag dlm bas pa suma.cari tmpat nak duk.dah letak suma benda,trun bas.salam peluk cium abah ngn mama(aku bukan anak mnja ah.aku syg depa).naik ats bas blek.so duk je la smpai kul 5.:) kul 5 kmi selamat smpai kl(alhamdulillah).:) hadi jadi cm kera bila nmpak klcc dari jauh.hahahhaa.:P:P
bas berenti kat pudu.so,kmi turun.and then kami terus pegi kfc pudu tu.makan burger sket.then klua pegi hotel.masa nak pegi hotel tu,kami di pelawa oleh seorang brader india nie utk bermalam dia hotel murahan serta di sediakan pelacur2 cina.isyh.aku dgr tu rasa cm nk termuntah.kami pun lari masuk dalam hotel pegi receptionist tnya kak tu bila leh check in.dgn selambanya kak tu ckp,"kul 12 jap gi dik".fakinggggggg!! aku pun tgk jam di tangan dan menunjukkan waktu subuh.lagi bapa jam weh kena tggu..wargh!!!
pstu duk lepak kat lobby hotel tu cm org gila la.duk jaa.hm.pstu dah kul 12.kami check in.fuhhh.lega.dgn badan melekit nie.kami mandi pa suma.pstu tdo.smpai kul 2.kami kalut dah.sbb takut lmbt pegi supernova tu.pstu dah smpai onecafe tu,kami lepak kat luar dlu.relax2.pstu da mamat2 tu gtau kata bule masuk dah.kami pun bayar rm18 sorang masuk supernova.naik ja tingkat atas,aku nmpk booth2 local street brand.hepy giloss.:D pstu borong tak hengat dunia.aku beli 2 tshirt street signal & 1 ribut dsgn.:) dah abes beli kmi naik ke tingkat 2 utk tgk gig yg dah nak start.macam2 la band la perform.satu ja aku tggu2,ASTHALIN.yeahh.bes gila live perform depa.huhu.aku dok atas stage teruss.then abes gig tu.kami pun balek hotel.dgn penat2.hadi dgn peluh2 mosh.balek blik lepak jap.then klua makan kat pelita nasi kndar area klcc.em.then balek hotel kak hadi anta,hadi tak bapa sehat ritu.masalah pa tatau.em.then sok pg bgun jalan2 kl ja.em.ptg centu,tggu kat klcc.hadi ajak jmpa sarjan hassan.hassan bwk jlan2 mana ntah aku pun tk hengat.then kmi pegi klcc balek.lepak kat area air pncut.pstu kul 10 centu kot.kak hadi smpai.kmi pun berangkat balek.(thanks hassan).kami balek kedah balek kul 1 lbey.kmi tertggl bas.celaka.smpai kedah kul 6++ pagi.hm.penatttt.so tu jela kot ceta aku.:) thanks sbb sudi baca repekan aku nie.nnti aku ceta lg yeee.bye.thanks.have a nice day.assalamualaikum :)

No comments: